Hvem er vi

Mipmip.dk er startet af Lone og Hanne Schultz, mor og datter. Lone er grafiskdesigner, med mange års erfaring i bagagen. Hanne er uddannet indenfor kommunikation- og medie. Tilsammen har de en fælles passion – at gøre en GLAD forskel i hverdagen. Og skabe endnu mere fokus på vores smukke finurlige natur, og ikke mindst dens fantastiske farver, til stor glæde for de små og de større.


Da Hanne blev mor og Lone mormor, forstod de endnu mere hvilken forskel farver kan gøre.
De begyndte at inkorporere glade farver i billeder af dyr, som bl.a. barnebarnet kunne blive nysgerrig på, lege med og tale om. Lille Erik fik én rød mariehøne og én turkis bille på sit værelse og han snakkede ikke om andet end de sjove biller, der sad på hans væg. Mariehønen Evig Glad blev ivrigt sunget og sikke en glæde de små biller spreder i hverdagen.


Det blev så stor en succes i og udenfor det lille hjem, at både Lone og Hanne begyndte at eksperimentere med brugen af farver til flere billeder og gøre opmærksom på de små smukke og sjove dyr, som man ikke lige umiddelbart lægger mærke til og som vækker stor glæde og fantasi, for rigtig mange i alle aldre :)


En lille hyggelig anekdote barnebarn til mormor; Wow mormor, du har en GULD mariehøne med chokolade på! Men den findes da ikke? Mormor: Jo det gør den faktisk! Barnebarn: aaarh gør den, det er sejt!

Lone og Hanne Schultz

Lone og Hanne Schultz. foto:Marianne Lydom